Dansen als een edelman reviews

Wat zijn de reacties van lezers? Laat je inspireren door ervaringen van anderen.

“Het boek is binnen, supergoed geregeld, ik kan nu al niet meer stoppen met lezen!”

“Prachtig boek. Werkelijk subliem en uniek voor Nederlandse taalgebied. Superinformatief. Je bekijkt de wereld na lezing echt met andere ogen.”

“Het is een hebbeding als je ‘m ziet liggen. En als je ‘m openslaat; een snoepdoos!”

“Je boek is geweldig. Eindelijk een symbolenboek, met niet alleen maar fragmentarische toelichtingen, maar met onderlinge verbanden en een verhaallijn. Ik geniet er ontzettend van.”

“Een prachtig boek (layout, kleurenfoto’s, … ). Al bij de inleiding veel informatie over woorden/klanken/vormen. Ook al wist ik er reeds vrij veel over, dit boek is heel compleet en overzichtelijk en laat je anders naar de wereld van logo’s en vormen kijken. Het zet ook aan om er dieper over na te denken. Puik werk!!!”

“De mystiek is als onzichtbare draden verbonden met ons mensen. Keer op keer maak jij, Ronald, het onzichtbare zichtbaar. Je boek ‘De dansende edelman’ is voor elke marketing-, reclame-,  pr- en ach, voor ieder mens een aanrader.’(Boardmember Onebilionhappy Foundation)

“Een heerlijk boek om te lezen. Niet alleen is het qua vormgeving een mooi boek; ik ben meegenomen naar de wereld van symbolen, verborgen betekenissen, oeroude kennis en verbanden die ik eerder niet zag. Aanrader!”

“Mijn vriendin en collega liet me jouw boek zien en ik ging er bijna van kwijlen. Wat ziet het er prachtig uit!”

“Schitterend boek. Hoort in het middelbaar onderwijs thuis. Geeft net die verdieping waar we met zijn allen naar op zoek zijn.”

“Het is een smulboek!”

“Whow, wat een boel info!”

“Robert Langdon kan hier nog een puntje aan zuigen… (red.: Tom Hanks speelt in Dan Browns bestseller ‘De Da Vinci Code’ de hoofdrol van Robert Langdon, een hoogleraar kunstgeschiedenis en expert in symbooltaal.)

“Nog maar een paar hoofdstukken gelezen en de fascinatie en soms verbazing blijft toenemen. Dank voor de vele inzichten en eye openers. ”

“Een buitengewoon uitgebreid boek met vele invalshoeken. Als je eens buiten de eigen comfortzone wilt neuzen, dan is dit beslist een aanrader.”

“Een genot om te lezen, waarbij je ondergedompeld wordt in een bad vol symboliek uit diverse stromingen. Heerlijk boek met heerlijk verrassende en onverwachte wendingen!”

“Ik dacht de betekenis van de meeste logo’s wel te weten… Maar zoiets had ik niet verwacht.”

“Het is het soort boek waar ik al tijden naar op zoek was, maar niet, althans niet in deze uitgebreide vorm, leek te bestaan. En ik kan me voorstellen dat al het onderzoek voorafgaand aan het schrijven en het schrijven zelf een feestje zijn geweest!”

“Mooi vormgegeven. Veel info. Dank je wel voor het bundelen van al deze kennis.”

“Interessant boek in een wereld waarin je overspoeld wordt met informatie. De schrijver gaat terug naar de basis en daar weer de basis van, zeg maar. Erg toegankelijk geschreven met veel illustraties. Leuk om zelf te lezen en origineel als cadeau.”

“Super interessant, zeker wanneer je geïnteresseerd bent in symbolieken. Boeiende thema’s en openbarend. Ook qua vormgeving een mooie aanwinst. Het is een boek wat je zo nu en dan er bij pakt, wat thema’s leest en het prachtige beeldmateriaal bekijkt. Dus een boek voor het leven!”

“Boeiende beschouwingen hoor…”

“Je hebt echt zo mooi werk verricht met dit boek! Het is mooi om te zien dat je echt aan elk detail gedacht hebt. Je leest gewoon je hart erin.”

“Echte aanrader! Er staat zoveel in dat je steeds een klein stukje moet lezen om het allemaal te bevatten.”

“Denk dat er in de hele wereld niemand een zoveel omvattend boek over dit onderwerp heeft geschreven dan Ronald Bos. Een waar kunstwerk.”

Wil je ook een exemplaar van dit unieke boek?